söndag 17 februari 2013


130216
Slapp dag. Frukost vid åttatiden, bad i hotellpoolen
och träff med bekannta.
Nu på kvällen har det faktiskt blivit tröja på.
Imorgon blir sista hela dagen.
Inga bilder idag!

12 kommentarer:

  1. Har varit härligt att följa dig. Gjorde samma resa 2008 och skulle gärna göra om den

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Det är den första resa jag gjort där varje ställe man bott på haft wifi. Om det inte fungerat i rummet har det fungerat i lobbyn. Det har gått att uppdatera varje dag.

      Radera
  2. Förbered dig på gråmulet, gråkallt, fuktigt och disigt typiskt Göteborgsväder! Men.... betydligt ljusare kvällar och morgnar/m

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag har sett det. Jag har fått en gradvis anpassning eftersom vädret slagit om här. 7-8 grader svalare än tidigare.

      Radera
  3. Jag är tacksam för alla fina texter och bilder längs vägen på din resa.Min man och jag har funderat på att göra denna resa 2014 och nu är vi övertygade om att denna blir vår nästa RB resa.Vi kanske ses nånstans, må så gott!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit min första RB resa men den har varit över förväntan. Visst en del långa transporter men oj så mycket vid sett och upplevt. Bland det mest positiva tycker jag Guatemala varit. Ni får en fin resa om ni tar denna. Det sägs att den kan kom,a att få Cuba som tillval f.o.m nästa år.

      Radera
    2. Tack igen Per-Åke.Det låter intressant med Cuba.Hoppas att er resa hem blir okey. Hälsningar Carina

      Radera
  4. Det är så mycket roligare att följa dig efters du skriver mer och har bilder. Får ta mig en funderare på hur jag löser det till nästa gång. Grått, 0-frasigt och en aning om vår i luften . Ska komma mer snö idag
    Ewa

    SvaraRadera
  5. Det är så mycket roligare att följa dig efters du skriver mer och har bilder. Får ta mig en funderare på hur jag löser det till nästa gång. Grått, 0-frasigt och en aning om vår i luften . Ska komma mer snö idag
    Ewa

    SvaraRadera
  6. Tack för att jag har fått följa med, Per-Åke!
    Det har varit otroligt trevligt. Och du uppskattade Guatemala. Jag skulle gärna vilja åka det samt till Puerto Rico efter din berättelse.
    Nu ska du ha en jättetrevlig och mysig födelsedag imorgon.
    Kram från mig!
    Birgitta i Umeå.

    SvaraRadera
  7. Costa Rica menade jag. Det verkade ju vara ett väldigt intressant land.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Guatemala och Costa Rica är väl värda en resa.

      Radera